Gran actuació dels germans Pla Vich en el XXIII Memorial Estruch

24 octubre 2017 Regates
regata_memorial_estruch_arenys_mar_optimist

Gran actuació dels germans Pla Vich en el Memorial Estruch celebrat al Club Nàutic Arenys de Mar

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre s’ha celebrat al Club Nàutic Arenys de Mar, la XXIII edició del Memorial Estruch. Regata de nivell 2, per a la classe Optimist, Grups 1 i 2, que forma part del Circuit Català d’Optimist.

L’edició d’enguany ha reunit a 158 joves regatistes provinents d’arreu de Catalunya. D’aquests, 77 han correspost al Grup 1 i 81 al Grup 2.

En representació del Club hi han participat 6 regatistes: en Jan Garcia, en Jan Mas, en Joan Pla, l’Anna Pla, la Mònica Pla i en Matteo Galindo.

Les condicions meteorològiques del cap de setmana van ser molt favorables. Dissabte va predominar un vent molt estable, i molta corrent a favor del vent, la qual cosa va ajudar a que cap regatista sortís abans d’hora. Aquestes condicions van permetre que dissabte es poguessin disputar més proves de les previstes (4 pel Grup 1 i 3 pel Grup 2).

Diumenge, en canvi, el vent va ser més variable i de component sud oest. Això va permetre que el Grup 1 disputés 2 proves i el Grup 2, 3.

Pel que fa als resultats, destacar l’actuació dels germans Pla Vich, ambdós del Grup 2. En Joan, que va quedar 2on a la 6ena prova i va finalitzar 15è, i l’Anna va fer un 8è a la 6ena prova i va concloure 38ena.

Posicions finals:

Joan Pla: 15 G2

Jan Garcia:  37 G2

Anna Pla: 38 G2

Jan Mas: 41 G2

Mònica Pla: 71 G2

Matteo Galindo: 67 G1

L’entrega de premis va estar presidida per en Xavier Torres, President de la Federació Catalana de Vela, i la Família Estruch.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES