Gran èxit de participació a la primera edició de la Regata Wingfoil Estartit.

20 abril 2023 Regates

El passat cap de setmana l’Estartit va ser el punt de trobada dels amants d’aquesta nova modalitat d’esport nàutic, el WingFoil.

El Club, amb la col·laboració de l’escola de kitesurf Eoliskite, han organitzat un cap de setmana temàtic  amb un test de material de les marques més importants de la modalitat que es va dur a terme a la platja de la Platera dissabte 15 d’abril i una regata el diumenge 16. La regata ha estat la més multitudinària que es porta a terme a nivell català, amb 48 participants inscrits.

El format de la regata era en forma de quatre “heats” (rondes) classificatòries, on els cinc primers classificats de cada grup passaven a la semifinal i els cinc següents a la final (medal race). També es va fer un “heat” amb tots els participants juvenils.

Les condicions meteorològiques van estar marcades per una tramuntana amb intensitats d’entre els 15 i els 25 nusos, amb una mar plana que van deixar un camp de regates de qualitat per poder realitzar les proves.

La representació local va ser important, havent-hi fins a set regatistes de l’Estartit, un dels quals, Fausto Martí, va arribar a la final.

RESULTATS:

Es van atorgar premis en la classificació masculina, femenina i al primer juvenil.

Categoria JUVENIL

1r Raphael Genetre – Club Natació Barcelona

Podi FEMENÍ

1a Montse Soler – Club Nàutic Vilassar de Mar

2a Cristina Mayol – Club Nàutic Sant Pere Pescador

3a Sandra Carreras – Club Natació Barcelona

Podi MASCULÍ

1r Jose Luís Piñana – Club Nàutic Vilassar de Mar

2n Raphael Genetre – Club Natació Barcelona

3r Sergi Sánchez – Club de Kitesurf Sant Pere Pescador

Resultats i rondes al TOA de la regata: https://regates.cnestartit.com/ca/default/races/race-toa/text/i-regata-wingfoil-estartit-ca

Fotografies al facebook del club: https://www.facebook.com/cnestartit

VEURE TOTES LES NOTÍCIES