Grans resultats dels regatistes del Club en el Trofeu Cornudella

19 octubre 2016 Regates

En Sergi, l’Oriol i la Patty conclouen 3er de la general, 3er juvenil i 1a femenina, en el Trofeu Cornudella.

L’Equip d’Europes del Club es va desplaçar a la població de Sant Andreu de Llavaneres els dies 15 i 16 d’octubre, per tal de disputar el Trofeu Cornudella. Regata de Nivell 2 per a les classes Europa i 420, i de Nivell 3 per a les classes Optimist i Open, que un any més organitza el Club Nàutic El Balis.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 144 regatistes, provinents de clubs de tot Catalunya. D’aquests, 18 parelles han correspost a la classe 420, 41 a la classe Europa, 62 a la clase Optimist i 9 a la classe Open. I aquest any, i amb motiu del 50 aniversari del Club, la regata ha estat solidària, entregant a la ONG Proactiva Open Arms tots els fons recaudats.

Del nostre Club hi han participat: en Sergi Pérez, l’Oriol Piña, en Carlos Manera, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, en Quim Aragonés, en Mateu Gutierrez i la Nina Mir.

Les magnífiques condicions de vent de dissabte, que arribaren fins els 12 nusos d’intensitat, de component sud-est, van permetre realitzar les tres proves previstes, al igual que diumenge amb una mitja de 6-8 nusos, excepte la flota d’Optimist G3 i Open que dissabte disputaren dos de las tres previstes.

Pel que fa als resultats, dir que han estat força bons. Dissabte en Sergi Pérez, juntament amb l’Oriol Piña eren els liders provisionals de la general, però diumenge varen perdre vàries posicions, finalitzant 3er de la general, i 3er juvenil i 4rt de la general, respectivament.

La Patricia Figuerola (7a), contràriament, va començar la regata amb un DNF per culpa d’una petita averia, però va anar remontant posicions fins aconseguir liderar la classificació femenina, proclamant-se campiona i 7ena de la general, seguida de la Lluïsa Puig (10ena general). Els altres integrants van quedar en les següents posicions: Carlos Manera 9è, l’Isaac Vilà 12è, la Nina Mir 19ena, Quim Aragonés 36è i Mateu Gutiérrez 40è. Aquests dos últims, les dos noves incorporacions, tot just comencen a navegar amb la clase, ja que la temporada passada anaven amb Optimist, i poc a poc van millorant i dominant el seu barco. Importantíssim per anar guanyant tècnica i poder millorar els seus resultats.

Moltes felicitats nois!!!

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES