Green Sailing: un compromís amb la sostenibilitat

15 juliol 2019 Sostenibilitat

Benvolguts/des

El passat dia 3 de juliol vam rebre, juntament amb altres institucions i empreses del municipi, el distintiu d’empresa acreditada de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, que atorga la fundació Europarc.

EURO

Aquest segell certifica que el nostre Club pren el compromís de seguir treballant per tal de contribuir en el desenvolupament del turisme sostenible en el nostre entorn natural. Creiem fermament que tenim l’obligació de vetllar per a la protecció del medi i de ser conseqüents amb el fet que les instal·lacions que gestionem són la porta marítima d’entrada al Parc Natural.

És per això que us faig a mans el document “Navegació verda” que és una guia de bones pràctiques ambientals al port i a l’entorn del Parc i, també, conté alguns consells de navegació sostenible que us encoratgem a respectar i difondre.

Com recordareu, ja fa més de 15 anys que el Club va rebre el Premi Nacional de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. Ara, amb un port renovat, prenem de nou la responsabilitat de ser un referent en la pràctica sostenible de la nàutica d’esbarjo tant pel que fa a la gestió de les infraestructures portuàries, com pel que fa al comportament dels nostres usuaris.

Agraint-vos per endavant la vostra col·laboració, aprofito l’avinentesa per desitjar-vos un molt bon estiu.

Jordi Ponjoan del Molino

President

greensailing

VEURE TOTES LES NOTÍCIES