II Trofeu Costa Brava Challenge

26 febrer 2016 Regates
2n trofeu costa brava challenge

Els dies 6 i 20 de febrer s’ha disputat el II Trofeu Costa Brava Challenge. Es tracta d’una regata en format Match Race, per a la Classe Creuer, que organitza el Club Nàutic Estartit i el Club Nàutic l’Escala.

L’edició d’enguany ha comptat amb 4 tripulacions i 2 Clubs (CN l’Estartit i CN l’Escala).

La primera fase del desafiament va tenir lloc el dissabte dia 6 de febrer a l’Estartit. Del Club hi van participar en Paul Le Duc, l’Ignasi Sentís, la Julia Serrat i la Gemma Sole. Les condicions foren força difícils, amb un vent de component sud (garbí) d’entre 18 i 25 nusos i molta onada. Fet que va complicar molt la navegació. El resultat final va ser 2-6 a favor del CN l’Escala.

La tornada fou el dissabte dia 20 de febrer a l’Escala. En aquesta ocasió, la tripulació del Club fou major, competint amb 11 regatistes: en César Pujol, en Lluis Ferrés, la Marta Plaja, l’Isaac Vilà, la Nina Mir, la Patricia Figuerola, en Dani Codina, l’Arnau Burgos, l’Oriol Piña, la Clàudia Ponjoan i en Robert Ponjoan. Pel que fa a les condicions, dir que van ser més favorables que el primer dia, comptant amb un vent de component sud-est, d’entre 6 i 12 nusos. Va ser un match race molt disputat i emocionant, on el resultat fou d’empat a 4. Per tant, el vencedor absolut del trofeu fou el CN l’Escala.

Felicitats a tots i gràcies per la vostra participació. Fins la propera edició!

tots 1

24518387734 1fe6880218 b

VEURE TOTES LES NOTÍCIES