Inici de temporada amb un Campionat d’Espanya

09 setembre 2017 Regates
campionat_espanya_benalmadena_classe_Europe_podi

Arranca la temporada 2017-2018 amb el Campionat d’Espanya de la Classe Internacional Europa, disputat en aigües de Benalmádena (Màlaga)

El Port de Benalmádena ha estat l’escenari de la celebració del Campionat d’Espanya de la classe Internacional Europa, del 31 d’agost al 3 de setembre. Esdeveniment en el que han participat una seixantena de regatistes. La majoria provinents de terres catalanes i valencianes.

Del nostre Club hi han participat: l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, la Marta Plaja, l’Arnau Burgos, l’Oscar Pijoan, en Quim Aragonés, en Salvi Borrat i en Carlos Manera.

L’Equip del Club emprenia viatge per carretera el dilluns 28 d’agost, arribant al vespre, després d’un viatge llarg i calorós. Els dies 39 i 30 van ser dies d’entrament i de posta a punt de les embarcacions, i el dia 31 arrancava la competició.

Pel que fa a les condicions meteorològiques, dir que han estat força desfavorables amb molt poc vent (3 a 5 nusos). Condicions que han obligat a suspendre les proves el 2on i últim dia de competició. D’aquesta manera, es van navegar 5 proves en total (2 el 1er dia i 3 el 3er dia).

Per últim, i pel que fa als resultats, dir que no han estat tot lo bo que esperavem. L’Oscar Pijoan, un dels més veterans de l’equip, ha estat el més regular, fent un 2on a la útlima prova del Campionat i finalitzant 8è de la general i 2on masculí sènior. La resta de l’equip no ha tingut una actuació destacable.

Els campions absoluts han estat Ascensión Roca del RCN Torrevieja, en categoria femenina i Joan Freixa del CN El Balis, en categoria masculina.

Classificació final:

8è: Oscar Pijoan, 2on M Sènior

20è: Oriol Piña

24è: Salvi Borrat

26ena: Lluïsa Puig

27è: Patricia Figuerola

29è: Isaac Vilà

37è: Carlos Manera

39è: Quim Aragonés

49è: Marta Plaja

55è: Arnau Burgos

ENHORABONA A TOTS!!

equip europes

fotos signatura espai medes - ajuntament campionat espanya classe europa

VEURE TOTES LES NOTÍCIES