Inici de temporada d’estiu 2019

21 juny 2019 Activitats i Esdeveniments

Benvolgut/da,

Em plau informar-vos que iniciem la temporada d’estiu amb la obligada aturada de les obres de la segona fase fins al proper mes de setembre.

Tal i com vàrem explicar a la passada Assemblea, aquesta és la fase més complexa perquè està al bell mig del port, afecta gran part de les infraestructures i comporta tot un seguit d’instal·lacions com: la nova estació transformadora i central elèctrica, l’edifici de marineria, l’estructura de l’edifici de la nova recepció i dependències de l’Escola de Vela i el nou accés al port amb la corresponent connexió amb el passeig marítim.

Amb l’excepció de l’edifici de la nova recepció i Escola de Vela, que reprendrem el proper mes de setembre, podem donar per finalitzada la totalitat de les obres portuàries compromeses en la renovació de la concessió, incloent els treballs de dragat i els nous molls del port.

Així doncs, ja podem disposar d’un gran espai, totalment nou, amb una àrea tècnica sensiblement millorada amb la posada en funcionament del nou travelift de 60 tn i la renovada grua, un nou edifici i magatzem de marineria i un nou accés a l’aparcament que permetrà una millor mobilitat. Tot aquest espai es complementa amb els nous pantalans flotants per embarcacions de menor eslora i nou moll amb l’estació de carburants i mini market.

Al llarg d’aquest mes de juny i part dels primers dies de juliol, hem de prendre possessió d’aquestes obres, desmuntar totes les casetes provisionals i posar en funcionament les barreres d’accés a l’aparcament. Tot això sense deixar d’atendre el dia a dia dels serveis portuaris i els aspectes socials del nostre Club.

Des de la presidència i la direcció som conscients de les molèsties que comporta la realització d’unes obres d’aquesta magnitud i volem agrair-vos la paciència i comprensió demostrades al llarg d’aquesta difícil etapa. Estem convençuts de que estem executant una magnífica obra de re-fundació del Club i de que, en els propers anys, gaudirem d’unes instal·lacions de nàutica esportiva model de referència a la Costa Brava i al mediterrani.

Aprofito l’ocasió per desitjar-vos un bon estiu i convidar-vos a visitar les noves instal·lacions.

Jordi Ponjoan

President del Club Nàutic Estartit

Juny 2019

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES