International Europe Class World Championship

30 juliol 2016 Regates

El passat 1 de juliol l’Equip d’Europes del Club emprenia viatge cap a la ciutat italiana de Torbole, i més concretament, al Lago di Garda (provincia de Trento, regió de Trentino-alto Adigio), on s’ha disputa la Open Week del 3 al 7 de juliol i el Mundial absolut del 7 al 14 de juliol.

El campionat ha comptat amb la participació de regatistes provinents de 12 països. En representació del Club hi han participat vuit regatistes: en Salvi Borrat, l’Oscar Pijoan, en Sergi Pérez, la Nina Mir, la Patricia Figuerola, la Luïsa Puig, l’Isaac Vilà, la Marta Plaja i l’Oriol Piña.

Per els nostres regatistes, participar en aquesta regata ha suposat una experiència molt estimulant i gratifcant, doncs es tracta de la regata més important de l’any per a aquesta classe i d’un altíssim nivell.

El dia 4 de juliol donava el tret de sortida la Open Week. Prova classificatòria pels que no s’han pogut classificar a les proves nacionals o, pels ja classificats, com a entrenament previ al Mundial. Nou proves disputades amb vents variables és el balanç després de 3 jornades de regates. Destacar la 7ena posició d’en Sergi Pérez, i la classificació de l’Òscar Pijoan, l’Isaac Vilà, la Nina Mir i la Marta Plaja pel Mundial, gràcies als bons resultats obtinguts en les proves efectuades.

El dia 8 van tenir descans els regatistes i el dia 9 arrancava el Mundial. Jornada en la que es van poder disputar dues proves. L’últim dia de competició es va navegar ben d’hora per aprofitar el vent de nord del matí, disputant-se tres proves abans de les dotze del migdia. Per tant, el comput final ha estat, 5 dies de competició i 8 proves disputades.

Tots els regatistes s’han esforçat molt i han lluitat fermament per cada posició. Dels més veterans, cal destacar l’actuació de l’Òscar Pijoan, que ha finalitzat en la tretzena posició.

Pel que fa als resultats finals, dir que el guanyador masculí va ser el francès Lebrun Valérian, i la guanyadora femenina, la danesa Anna Livbjerg.

Els nostres regatistes van concloure el Mundial en les següents posicions:

Man:

  • Oscar Pijoan: 13è
  • Salvi Borrat: 25è
  • Sergi Pérez: 31è
  • Oriol Piña: 38è
  • Isaac Vilà: 58è

Woman:

  • Patricia Figuerola: 29ena
  • Lluïsa Puig: 33ena
  • Nina Mir: 38ena
  • Marta Plaja: 53ena

Bona feina nois! FELICITATS!!

International Europe Class World Championship (3) International Europe Class World Championship (1) International Europe Class World Championship (2)

VEURE TOTES LES NOTÍCIES