IV Lliga Catalana de Tennis

18 octubre 2017 Activitats i Esdeveniments
LLiga Catalana de Tennis -

Tret de sortida a la IV Lliga Catalana de Tennis

Després d’alguns mesos de descans aquest cap de setmana es dona el tret de sortida a la IV Lliga Catalana de Tennis, en concret la categoria que inicia la temporada representant el Club és la +30. Les properes setmanes serà el torn de la resta d’equips, on els juvenils seran els últims en debutar a la competició.

Des dels seus inicis la lliga segueix el mateix format de joc,  4 partits individuals i un de dobles tot i que aquest any, cada partit guanyat puntua per a la classificació final.

equip de tennis +30
Lliga Catalana de Tennis  – Equip de tennis +30

L’equip +30 del club, que aquesta setmana l’han format Albert Feixas Garganta, Óliver Moreno Sánchez, Marc Garcia Mir i Gerard Carbó Vilavedra s’han enfrontat al CT Bisbal.

Un cop finalitzats els partits individuals el resultat ha estat de 2-2 on els jugadors 1 i 2 del club han pogut imposar-se mentre que el 3 i 4 han acabat perdent. En els dobles tot i la igualtat de joc dels dos equips,  l’equip del Club Tennis Bisbal s’ha endut la victòria.

Gerard Carbó
Gerard Carbó – Lliga Catalana de Tennis

Marc Garcia
Marc Garcia – Lliga Catalana de Tennis  

Resultats:

  • Individual 1: victòria per 6/3   6/3
  • Individual 2: victòria per 6/3   7/6
  • Individual 3: derrota per 2/6   1/6
  • Individual 4: derrota per 6/7   5/7
  • Dobles: derrota per 4/6   6/2   6/10

Així doncs en aquest primer enfrontament, l’equip Absolut del Club  aconsegueix els dos primers punts de la Lliga Catalana de Tennis 2017-2018.

Els jugadors de l’equip es mostren optimistes i animats de cara a les properes jornades ja que tot i la falta de ritme en competició les sensacions són positives. L’equip continuarà pujant el ritme dels entrenaments i preparant les sessions tant físiques com les tècniques i tàctiques de joc per lluitar i apropar-se a la victòria en els propers enfrontaments.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES