Jornada de formació de l’equip professional del Club

14 juliol 2023 Activitats i Esdeveniments

El passat dia 11 de juliol, va tenir lloc a l’aula del Centre d’Activitats la jornada anual de formació de l’equip professional del Club, dividida en dos grups, matí i tarda, per poder continuar amb la activitat normal del dia a dia.

Les sessions van ser liderades per Carles Jordana, professor de ESADE especialitzat en màrqueting, que va fer una exposició clara i amena del posicionament del Club y dels valors inherents a la nostra marca enfocada preferentment a aspectes clau del servei que l’equip ha de proporcionar als socis i usuaris.

A la fi d’ambdues sessions es van formar equips amb especialistes de les diverses àrees de serveis per fer un “brainstorming” dedicat a elaborar propostes d’actuacions orientades a la millora del desenvolupament de les seves respectives feines i d’on van sortir una bona quantitat de idees força interessants per donar resposta a les necessitats dels nostres clients.

Cal destacar que la complerta implicació de tots els assistents ens genera una gran satisfacció i reforça el nostre compromís com a port de referència no sols en instal·lacions, sinó també en atenció i servei.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES