La cinquena edició de la regata Vela Clàssica Costa Brava es consolida al calendari oficial d’aquesta categoria

18 juny 2022 Regates

Durant els dies 9 al 12 de juny 12 embarcacions han participat a la cinquena edició d’aquesta prova organitzada pel Club Nàutic Estartit i la Federació Española de Vela. La regata ha passat a formar part del Circuit Mare Nostrum i és puntuable per al campionat d´Espanya, passant a formar part del circuit oficial d´aquest tipus d´embarcacions.

Els camps de regata, amb les Illes Medes com a fons, es van establir amb recorreguts adaptats a les diferents categories d’embarcacions i les condicions del vent. El primer dia la categoria de Clàssics va realitzar un recorregut d’11 mn i la categoria d’Esperit de tradició va reduir el recorregut a 8,5 mn. El segon i tercer dia les dues categories van realitzar idèntics recorreguts.

Cal destacar la satisfacció dels participants per l´acollida del personal del Club, tant pels encarregats de l´organització, com per l´atenció de la resta de l´equip professional. Al final de cada jornada els participants van ser rebuts amb un càtering organitzat a la seu social.

Finalment, diumenge es va celebrar l’acte de lliurament de premis i trofeus a les tripulacions dels primers, segons i tercers classificats de cada categoria. Agraïm la implicació de tots els participants i els esperem el proper any.