La festa de les escoles

26 setembre 2014 Activitats i Esdeveniments

La última setmana d’agost, l’Àrea Esportiva – Complex Torre Gran i Activitats Nàutiques, celebrem la festa de les escoles.

Aquest dia és especial per tots nosaltres, és la jornada en la que tots els cursetistes que han assistit a les Escoles d’Estiu i tot el personal que engloba aquestes activitats, juntament amb els pares i familiars, ens reunim per gaudir d’un dia ple de sorpreses i emocions.

La Festa s’inicia al matí, ens espera una gran gimcana que prepara l’equip de monitors. Diverses proves físiques, jocs d’aigua, cucanya, piscina i novetats com ara, inflables i un tobogan gegant són algunes de les activitats en les quals els nens són protagonistes i el nostre principal objectiu és la diversió.

23   36   61

68  79

A la tarda, l’equip de monitors i els cursetistes es unim i assegem l’espectacle que hem anat creant durant tot l’estiu i que representarem per a tot el públic que ens acomanyarà.

Arribada l’hora, es dona la benvinguda i es presenta cada grup amb el seu monitor, és un moment important per nosaltres ja que durant tot l’estiu hem format un gran equip i un estret lligam entre tots i aquets dia demostra que junts som un! Els particiapants a l’activitat de gimfunky animaran la festa amb els seus fantastics balls i coreografíes que han estat assejant per aquest gran dia.

Per últim, l’entrega de premis, moment que ens acompanyen representant del Club, de l’Estació Nàutica de l’ Estartit i regidors de l’Ajunatemnt de Torroella. Tots els integrants dels cursos reben una medalla de participació i record de l’estiu. Seguint una pauta d’ evaluació, l’equip de monitors nomena als nens i nenes perque rebin un premi addicionals per actituds, aptituds, participació, mèrits i també als guanyadors dels tornejos de tennis i pàdel.

Aquest moment és el més destacat per nosaltres, el que pretenem es que tots els cursetistes s’emportin un bon record de la seva estada a les escoles, que la seva sensació sigui d’alegria quan recordin l’estiu i que sobre tot, tinguin ganes de tornar a veure’ns i animar-se a venir el proper estiu.

Finalitzats tots els actes, ens agrupem per assaborir un aperitiu en el que vivim moments de comiat tot i que, les escoles no finalitzen fins la primera setmana de setembre.

Per concloure, la festa és el gran dia de les escoles d’estiu i la nostre fita és que aquest dia es reculli el més important i el que hem intentat aconseguir durant tot l’estiu, que els nens i nenes gaudeixin amb nosatres i nosaltres amb ells.

Fins la propera! 

IMG 0405  IMG 0524  IMG 0550  IMG 0601

IMG 0625   IMG 0633

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES