La Nit del Club 2023

06 agost 2023 Activitats i Esdeveniments
La Nit del Club 2023

El primer dissabte d’agost, una data esperada per molts membres del Club, marca l’arribada de l’activitat social més emocionant de l’any: La Nit del Club. Una vetllada plena d’alegria, bon ambient i gastronomia exquisida que reuneix un gran nombre de socis i sòcies en una nit de retrobaments.

Gastronomia exquisida

El restaurant del Club, sota la direcció de Joaquim Silva, amfitrió amb onze anys d’experiència organitzant l’esdeveniment, es va convertir en l’escenari perfecte per a la celebració de la jornada. La terrassa es va vestir per a l’ocasió amb una decoració festiva i la música ambiental va crear una atmosfera acollidora.

La vetllada va iniciar-se a les vuit del vespre, amb una càlida benvinguda a la terrassa on els socis van ser rebuts amb una copa de cava. Un cop arribats tots els assistents, se’ls va convidar a seure per gaudir del suculent banquet. La gastronomia, com a protagonista indiscutible, va meravellar els assistents amb una selecció de plats d’alta qualitat elaborats amb productes de proximitat. Els comensals van gaudir de quatre entrants variats i d’un plat principal: la fideuada marinera. Per culminar el menú, es va servir un refrescant sorbet de mandarina amb coulis de fruits vermells. Un cop acabat el sopar, la nit va seguir a la terrassa del Club amb una sessió musical.

Èxit d’assistència a La Nit del Club

Enguany, un total de 105 membres van ser partícips de La Nit del Club. Una xifra que es manté constant en comparació amb l’any anterior, però amb l’esperança de superar-la l’any vinent. En aquest sentit, val la pena destacar l’assistència dels socis joves del Club; la seva entrega i participació en l’esdeveniment social desmitifica la idea que el Club és només per a adults i persones grans, demostrant que el jovent és una part important i activa de la comunitat.

La Nit del Club 2023

Durant el mes d’agost, es duran a terme dos esdeveniments fixos al calendari d’activitats socials del Club Nàutic Estartit: la White Party, el dia 19 d’agost; i la Sardinada el dia 26 d’agost. Des del Club ens plau convidar-vos als futurs esdeveniments on podreu gaudir d’experiències excepcionals com la viscuda a La Nit del Club.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES