La Nit del Club

29 agost 2021 Activitats i Esdeveniments
sopar nit del club

L’aixecament parcial de les mesures restrictives del COVID-19 per part de la Generalitat, ens ha permès recuperar aquesta tradicional festa que, any rere any, propicia la trobada entre tots els que, en major o menor mesura, participem en la vida del nostre Club.

El marc de la trobada, a l’aire lliure, el rigorós manteniment del protocol sanitari perceptiu i el comportament responsable de tots els assistents van contribuir al desenvolupament de l’esdeveniment en un ambient festiu i entranyable que es va allargar fins passada la mitjanit.

La trobada va començar a les 20 h. a la terrassa del Club, donant la benvinguda als assistents amb una copa de cava i degustació d’ostres. Posteriorment es va traslladar a l’espai on estaven ubicades les taules amb el màxim d’ocupació permesa (10 comensals), on es va desenvolupar la resta de la vetllada.

Cal destacar la bona acollida d’aquesta iniciativa i l’agraïment del Club després d’un any atípic, en què les obligades restriccions ens han impedit relacionar-nos com seria desitjable.

sopar nit 2

VEURE TOTES LES NOTÍCIES