La Patty conclou 2a en el XXVI Trofeu Vila de Palamós

02 novembre 2017 Regates
trofeu_vila_palamos_europe_class_podi_femeni

La Patricia Figuerola “Patty” es proclama sotscampiona en categoria femenina

Vuit regatistes de l’equip d’Europes del Club van participar, els dies 28 i 29 d’octubre, en el XXVI Trofeu Vila de Palamós. Regata de nivell 2, organitzada pel Club Nàutic Costa Brava Vela Palamós, per a les classes Europe, Làser STD, Làser 4.7 i Làser Radial. També es tractava d’una regata Solidària, on es fa un recapte d’aliments per el Centre de distribució d’aliments de St Joan de Palamós.

L’edició d’enguany va comptar amb la participació d’un total de 124 regatistes. D’aquests, 40 van correspondre a la classe Europe, 51 a la Làser 4.7 i 33 a la Làser Radial.

Del Club hi van participar: la Patricia Figuerola (Patty), la Lluïsa Puig, l’Isaac Vilà, l’Arnau Burgos, en Quim Aragonés, en Mateu Gutiérrez, en Carlos Manera i en Pol Garcia.

La jornada de dissabte fou força bona pels nostres regatistes, sobretot per l’Isaac, que acabà tercer de la general provisional, després de fer un 1er i un 4rt a la 1a i 3a prova, respectivament.

Malgrat que la previsió era vent de tramuntana, tant dissabte com diumenge les condicions van ser molt similars.

Va predominar un vent de component est d’entre 4 i 8 nusos d’intensitat que va permetre que es disputessin tres proves per dia de competició.

Pel que fa als resultats, destacar l’actuació de l’Isaac Vilà, que va finalitzar 5è de la general, després de fer molt bones proves dissabte. Va navegar molt bé i va ser molt constant durant tota la competició.

L’Arnau Burgos i en Pol Garcia, van navegar força bé algunes proves.

Pel que fa a les fèmines, la Patty va tenir la millor actuació, sens dubte. Va finalitzar 8ena de la general i 2a fèmina.

D’aquesta manera, els resultats han estat:

5è classificat: Isaac Vilà

8è classificat: Patricia Figuerola, 2ª Fèmina

23è classificat: Arnau Burgos

25è classificat: Carlos Manera

26è classificat: Lluïsa Puig

31è classificat: Pol Garcia

34è classificat: Mateu Gutiérrez

37è classificat: Quim Aragonés

MOLTES FELICITATS !!

premiats trofeu vila palamos

patricia figuerola

patty 1

Isaac vila

arnau burgos regatista

VEURE TOTES LES NOTÍCIES