La primera fase de renovació i ampliació del port de l’Estartit permet acollir iots de fins a 45 m d’eslora.

18 setembre 2016 Diari d'obres
fase 1 moll de garbi

Aquesta primera fase significa la completa renovació de les infraestructures i l’ampliació de l’accés a peu d’embarcació. El nou dic de Garbí permet acollir embarcacions de fins a 45 m d’eslora i garantir el subministrament d’energia i aigua, illes de reciclatge i equipaments ambientals i de seguretat que requereixen aquestes embarcacions.

També s’ha millorat l’accés i la integració port/municipi mitjançant l’ampliació i urbanització de la zona de transició entre l’Agrupació Nàutica Llevantina i l’ inici del dic, complementada amb passeig, mirador i properament amb zona de jocs infantils.

La renovació de la concessió, per un període superior a 30 anys, ha permès també, obrir l’oferta de venta d’amarradors de 6,5 a 45 m, una inversió a llarg termini molt interessant donat el dèficit d’amarres de la zonL’execució de la totalitat del projecte de renovació el convertirà en port de referència de la Costa Brava, model de sostenibilitat i eficiència energètica. Les infraestructures i equipaments d’última generació, adaptats al canvi climàtic i els nombroses serveis innovadors milloren l’experiència de l’usuari, tant a bord com a terra (benzinera, mini-market, start-it-bike, wi-fi gratuït, aparcament a peu d’embarcació…).

VEURE TOTES LES NOTÍCIES