Gaudeix la regata preliminar de Vilanova i la Geltrú des de l’aigua

30 agost 2023 Regates
Regata preliminar

En l’esport de la vela, no existeix cap prova comparable a una regata d’AC40. En aquesta disciplina, la tècnica supera la tecnologia, ja que totes les embarcacions naveguen amb exactament les mateixes especificacions de disseny, utilitzant els mateixos foils, veles i sistemes de control.

Regata preliminar a Vilanova i la Geltrú

Del 14 al 17 de setembre, els sis equips de l’America’s Cup, es disposaran per la primera sortida de la flota a Vilanova i la Geltrú. Aquesta regata preliminar promet ser tot un espectacle que no deixarà a ningú indiferent. La competició té el potencial de transformar la manera com percebem les regates; tant és així que el seu futur podria quedar definit a partir d’aquesta regata preliminar.

Vilanova i la Geltrú acollirà durant el tercer cap de setmana de setembre als millors especialistes en l’àmbit mundial de la vela amb foils; oferint un ampli espai d’amarratge per a les embarcacions dels espectadors i una organització que garantirà una visió segura i propera a l’acció dels velers.

Si encara no has tingut l’oportunitat de veure en directe un AC40 navegant a tota velocitat, aquesta és la ocasió perfecta. Podràs presenciar les embarcacions navegant a velocitats que fa uns anys haguessin semblat inimaginables en el món de la vela. Vilanova i la Geltrú es converteix en el lloc ideal per sortir a l’aigua i contemplar amb admiració aquests velers en plena acció.

Inscripcions On-Water

Regata preliminar Vilanova i la Geltrú

Les inscripcions per accedir a l’aigua i presenciar la regata ja estan obertes. En cas de voler viure l’experiència i veure la regata preliminar de Vilanova i la Geltrú des de l’aigua, gaudint d’una posició privilegiada i formant part de l’acció, tan sols cal omplir el següent formulari disponible a https://www.americascup.com/cat/on-water-information. D’aquesta manera, rebràs tota la informació necessària per a poder gaudir de prop la regata dels velers AC40, participants a la 37ª edició de l’America’s Cup.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES