La Sardinada, la nit de comiat de l’estiu

27 agost 2023 Activitats i Esdeveniments
La Sardinada

Ahir el vespre, el Restaurant del Club va lluir més que mai amb la celebració de la tradicional Sardinada, la jornada gastronòmica que reuneix més socis i usuaris del Club al llarg de l’any. La vetllada va comptar amb una gran participació i per a molts assistents va tractar-se de la nit de comiat de la temporada d’estiu 2023.

La Sardinada

La trobada, esperada per a molts, va començar a dos quarts de nou del vespre. L’amanida variada i les anxoves van ser els primers plats que van degustar els comensals. El plat estrella de la nit van ser les tradicionals sardines a la brasa, servides amb salsa d’all i julivert; tant és així que la majoria d’assistents van voler repetir. Les postres van ser, com en altres ocasions, d’allò més refrescants; Joaquim Silva i el seu equip van servir raïm de temporada. El Restaurant del Club va oferir un menú complet amb productes locals de màxima qualitat.

La Sardinada

Malgrat les condicions meteorològiques adverses, la jornada es va poder celebrar amb total normalitat. Mentre els comensals gaudien dels primers plats del menú, els membres del Centre d’Activitats del Club Nàutic Estartit van ser els encarregats de preparar les brases i cuinar les sardines. Una jornada carregada de tradició, tant pels socis i usuaris del Club com pels mateixos treballadors.

Copa Raquero i propera jornada

Després del sopar, el president del Club, Jordi Ponjoan va prendre la paraula per expressar el seu agraïment als assistents així com per fer entrega dels premis de la Copa Raquero, la tradicional regata de vela lleugera disputada el mateix dia a les aigües de la nostra costa.

La Sardinada ha estat la penúltima jornada gastronòmica d’aquest any. Amb aquesta vetllada, ens hem acomiadat d’un estiu ple d’activitat al Club, amb l’esperança que la temporada vinent sigui igual o encara millor que la del 2023. Ens retrobem el mes de novembre amb la Boletada per assaborir el producte estrella de la tardor.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES