L’equip absolut de tennis continua invicte

13 novembre 2018 Activitats i Esdeveniments

El passat cap de setmana es va disputar la quarta jornada de la Lliga Catalana de Tennis, en categoria Absolut i consolida a l’equip del club com  a líders i únic equip invicte.

El CT Olot “B” visitava als líders amb l’esperança d’aconseguir, el que no havien fet els darrers equips, batre l’equip del Nàutic Estartit. I com ja ens tenen acostumats els jugadors de l’equip absolut, la jornada es desenvoluparia amb suspens fins el final.

Al final dels partits individuals el marcador era de 2-2 al igual que en tots els altres enfrontaments, es decidiria el guanyador en el partit de dobles.

La parella formada per Gerard Carbó i Óliver Moreno serien els encarregats de certificar 3 punts més per l’equip, que segueix líder invicte del grup 3 de Girona.

Pel que fa als equips juvenils, van debutar en la competició els cadets, que es van desplaçar fins a Porqueres per disputar la primera jornada i no ho van fer gens malament. El guió va ser idèntic al de l’equip absolut, però amb un desenllaç diferent. Si al final dels partits individuals disputats per en Miquel Martínez, Nil Cat, Eloi Sánchez i Hug LLoret era de 2 a 2, el partit de dobles que va disputar en Nico Garcia i Caïm Subirà va suposar el 3 a 2 pels locals.

Tot i la derrota general, l’equip cadet va sumar dos punts valuosos de cara a la classificació.

IMG-20181110-WA0052

VEURE TOTES LES NOTÍCIES