L’equip absolut de tennis a dos victòries de la temporada perfecte

04 desembre 2018 Activitats i Esdeveniments

L’equip absolut de tennis ha aconseguit aquesta setmana una nova victòria.  Ja no és notícia, perquè aquesta temporada ens tenen mal acostumats, conten les jornades amb victòries i la darrera, la més important i decisiva, ni més ni menys contra el segon classificat, el CT Banyoles, invicte fins aleshores. Tot i el resultat de 4-1, no ha estat gens fàcil, s’ha treballat fins el final, i així ho han reflectit els resultats dels partits.

L’Albert Feixas, actual número 1 de l’equip s’ha imposat en un partit molt seriós al número 1 de l’equip del pla de l’estany, per un doble 6-3.  Els altres partits han estat més igualats, amb suspens fins el final i amb possibilitat de la victòria per qualsevol jugador.

L’Oliver Moreno ha suat de valent per derrotar al número dos de l’equip visitant, un jugador molt guerrer i incansable que ha disputat cada punt com si fos el decisiu. El marcador final 5-7 6-4 7-6.

En un altre partit maratonià L’Àlex Moreno, jugador 3 de l’equip, ha disputat un dels seus millors partits de les darreres temporades, aconseguint un alt nivell de joc i solidesa. Al final el resultat de 6-3 3-6  6-4 ha suposat el 3-0 al marcador a falta per enfrontar als jugadors 4 de cada equip i el dobles.

Gerard Carbó, tot i el salt qualitatiu del seu joc en les darreres setmanes, ha acabat perdent en un partit molt interessant per tres sets 3-6 6-1 1-6.

El partit de dobles ha servit per augmentar la avantatja en el resultat final que ha estat de 4 a 1.

A falta només de dues jornades, l’equip absolut s’assegura l’ascens de categoria i ara faltarà saber si ho farà com a campió i si ho farà sense perdre cap partit.

Per altra banda els equips júnior i infantil no han pogut superar al CT Celrà i CT Porqueres respectivament. Un CT Celrà de molt nivell i un combatiu Porqueres han sigut massa rival pels nostres jugadors.

20181201_154418

VEURE TOTES LES NOTÍCIES