L’equip d’Europes del Club comença la pretemporada

31 agost 2023 Regates
L'equip d'Europes

L’equip d’Europes del Club Nàutic Estartit ha iniciat, aquesta setmana, els entrenaments de pretemporada amb l’objectiu de perfeccionar la seva tècnica i començar a preparar les primeres regates.

L’equip d’Europes del Club

Els regatistes que formen part de l’equip d’Europes competeixen amb el Club des de fa més de cinc anys. Joan Pla, Anna Pla, Sara Ayats, Matteo Galindo, Thomas Prats, Isaac Vilà i Aina Artalejo són els joves integrants de l’equip. Tots ells han crescut a casa i tenen integrats els valors del Club Nàutic Estartit. Aquesta temporada, cal destacar que Aina Artalejo ha fet un pas significatiu passant de la classe Optimist a la classe Europe, fet que representa un repte emocionant per a ella.

Primeres competicions de la temporada

El Trofeu Illes Medes serà la primera regata de la temporada i es disputarà a casa, a les instal·lacions del Club Nàutic Estartit, els dies 23 i 24 de setembre. Per preparar-se per la jornada, l’equip farà entrenaments conjunts amb l’equip d’Europes del Club Vela Palamós, que es traslladarà a l’Estartit el cap de setmana previ a la regata.

La segona regata en la qual competirà l’equip d’Europes del Club serà al Club Vela Palamós, durant el cap de setmana del 14 i 15 d’octubre. Els resultats d’aquesta competició seran crucials, ja que seran els primers que comptaran pel rànquing que defineix l’equip nacional que competirà al campionat mundial i europeu. Per preparar la regata classificatòria, l’equip del Club durà a terme entrenaments conjunts amb l’equip del Club Vela Palamós el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre.

Es preveu una temporada plena d’emocions i activitat frenètica per l’equip d’Europes del Club Nàutic Estartit. Els regatistes que conformen l’equip tenen una llarga experiència i tots ells es caracteritzen per la seva dedicació, constància i treball en equip. Compromesos en millorar dia a dia, desitgen assolir els millors resultats i representar amb orgull el seu Club a cada competició.

Per a tot això, desitgem que l’equip d’Europes del Club tingui un molt bon inici de temporada. Anirem seguint de ben a prop els seus èxits. Ànims i endavant!

L'equip d'Europes

VEURE TOTES LES NOTÍCIES