L’equip infantil de tennis aconsegueix puntuar per primera vegada

27 febrer 2018 Activitats i competicions de tennis i pàdel
lliga catalana de tennis infantils

L’equip infantil de tennis, que aquest any competeix en la màxima categoria de la província, ha aconseguit aquest cap de setmana els primers punts de la temporada. Tot i que el dissabte, que s’ha disputat un partit ajornat a Blanes, l’equip infantil no ha pogut sumar cap victòria, ha estat el diumenge, a les instal·lacions del CT Bisbal, on ha aconseguit sumar dos punts, un en els individuals i l’altre en els dobles. Tot i el marcador final 3-2, el fet de sumar per primera vegada en una més que difícil categoria ha fet que la derrota general fos instrascendent.

Per altra banda, l’equip júnior que també ha jugat a Blanes, no ha pogut sumar cap victòria mentre que l’equip absolut continua donant guerra i suma una nova victòria, aquesta vegada contra el  CT Sant Gregori. El 3 a 2 final situa l’equip en les primeres posicions i manté opcions de classificar-se per la fase final i l’ascens a la segona categoria.  L’enfrontament amb el CT Banyoles, l’actual líder, a la última jornada es presenta clau per determinar la posició final.

Per últim volem fer una menció especial a l’equip B de pàdel, que amb dos jornades disputades es situa líder de la classificació. Aquesta setmana el rival, el GC Sports.

lliga catalana de tennis absolut

VEURE TOTES LES NOTÍCIES