L’equip infantil de tennis aconsegueix puntuar per primera vegada

27 febrer 2018 Activitats i Esdeveniments

L’equip infantil de tennis, que aquest any competeix en la màxima categoria de la província, ha aconseguit aquest cap de setmana els primers punts de la temporada. Tot i que el dissabte, que s’ha disputat un partit ajornat a Blanes, l’equip infantil no ha pogut sumar cap victòria, ha estat el diumenge, a les instal·lacions del CT Bisbal, on ha aconseguit sumar dos punts, un en els individuals i l’altre en els dobles. Tot i el marcador final 3-2, el fet de sumar per primera vegada en una més que difícil categoria ha fet que la derrota general fos instrascendent.

Per altra banda, l’equip júnior que també ha jugat a Blanes, no ha pogut sumar cap victòria mentre que l’equip absolut continua donant guerra i suma una nova victòria, aquesta vegada contra el  CT Sant Gregori. El 3 a 2 final situa l’equip en les primeres posicions i manté opcions de classificar-se per la fase final i l’ascens a la segona categoria.  L’enfrontament amb el CT Banyoles, l’actual líder, a la última jornada es presenta clau per determinar la posició final.

Per últim volem fer una menció especial a l’equip B de pàdel, que amb dos jornades disputades es situa líder de la classificació. Aquesta setmana el rival, el GC Sports.

lliga catalana de tennis absolut

VEURE TOTES LES NOTÍCIES