Tennis, un esport també d’equip

03 novembre 2018 Activitats i Esdeveniments
Tennis

El tennis és considerat per molts un esport individual i de fet ho és, si ho analitzem superficialment, es juga 1 contre 1. Però si ens endinsem una mica en l’estructura, el format dels entrenaments i partits trobem grups d’entrenament, sessions molt reduïdes i competicions per equips. La Lliga Catalana de Tennis n’és un clar exemple, on s’enfronten els diferents equips de la província. Un format que potencia la cohesió dels grups d’un mateix Club. El fet de jugar partits en format individual i també de dobles ajuda a entrenar el millor de cada disciplina, per una banda s’aprén a treballar sota pressió i accepatr la responsabilitat que requereix l’espotr individual, on l’únic responsable de l’èxit o del fracàs és un mateix. També s’apren a controlar l’adversitat i competir a pesar dels elements que un no pot controlar sobre tot quan es juga a l’aire lliure, com el vent, el sol, la pluja ….

Per altra banda, s’aprèn a jugar en equip, a no dependre només d’un mateix sinó que s’ha de saber coordinar amb la parella, segurament de diferents nivells, per tal de controlar les emocions envers el company és essencial.

45189839_1967195116682697_8300201913597558784_n

Aquest mes de novembre les categories juvenils de l’Escola de Tennis del Club iniciaran la competició a la V LLiga Catalana de Tennis. Aquesta temporada el Club hi participarà amb un equip infantil, un cadet i un a la categoria júnior.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES