La Lluïsa Puig s’endú el primer lloc a la III Guíxols Cup

05 març 2018 Regates
Regata_guixols_cup_sant_feliu_podi_classe_europe

La Lluïsa Puig conclou primera de la seva categoría en la III Guíxols Cup, celebrada al CNSF

L’Equip d’Europes del Club es va desplaçar a Sant Feliu de Guíxols els dies 3 i 4 de març, per tal de disputar la III Guíxols Cup. Regata per a les classes Europa i 420, que un any més organitza el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

L’edició d’enguany ha reunit a una vuitantena de regatistes, provinents de  clubs de tot Catalunya i també de l’estranger. D’aquests, 34 han correspost a la classe Europa.

Del nostre Club hi han participat: l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, en Quim Aragonés i en Mateu Gutiérrez.

Pel que fa a la meteorologia, dissabte va bufar un vent de component est d’uns 13-16 nusos d’intensitat que va permetre que es disputessin dues proves. I la jornada de diumenge va concloure amb la celebració de tres proves, amb un garbinet que es va mantenir entre els 12-13 nusos d’intensitat i força onada. Per tant, el còmput general ha estat 5 proves amb 1 descart.

Pel que fa als resultats, destacar l’actuació dels veterans de l’Equip, l’Oriol, la Patty i la Lluïsa. Essent el més constant l’Oriol, que finalment va concloure 4rt de la general. Pel que fa a les noies de l’Equip, la Lluisa va concloure 6ª de la general i 1ª femenina, i la Patty, 7ª de la general.

D’aquesta manera, les posicions finals han estat:

4-Oriol Piña

6- Lluïsa Puig, 1ª F

7- Patricia Figuerola

9-Isaac Vilà

29- Quim Aragonés

30- Mateu Gutiérrez

Felicitas Equip CNE! A continuar treballant!

IMG-20180304-WA0013 IMG-20180304-WA0003

VEURE TOTES LES NOTÍCIES