L’Oriol i la Patty, Campions de Catalunya de la Classe Europa

14 febrer 2018 Regates
campionat_catalunya_classe_europa_podi_campions

L’Oriol Piña i la Patricia Figuerola (Patty) es proclamen Campions de Catalunya de la Classe Europa, i l’Isaac Vilà Sotscampió

Els dies 3-4 i 10-11 de febrer s’ha celebrat en aigües de Platja d’Aro la 29ena edició de la Carnaval Race, també Campionat de Catalunya, per a la Classe Europa. Esdeveniment organitzat pel Club Nàutic Port d’Aro, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela.

L’edició d’enguany ha aplegat a 42 regatistes, provinents d’arreu de Catalunya.

Del nostre Club hi han participat set regatistes: l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, l’Arnau Burgos, en Mateu Gutiérrez i en Quim Aragonés.

El primer cap de setmana de competició es va caracteritzar per unes bones condicions, vent de component sud d’uns 7 nusos d’intensitat. Condicions que van permetre que es disputessin 5 proves (1 dissabte i 4 diumenge).

Completats els dos primers dies de regata, l’Oriol finalitzava líder de la classificació provisonal amb 7 punts, seguit de l’Issac amb 12 punts.

El darrer cap de setmana va estar marcat per unes condicions canviants. Dissabte s’anul·là la regata amb un vent de component nord d’uns 25-33 nusos d’intensitat. En canvi, diumenge es van disputar 4 proves amb un vent de sud d’uns 10-12 nusos d’intensitat.

Pel que fa als resultats, destacar, un cop més l’excel·lent actuació dels nostres regatistes. Els veterans, tot i que força joves, com l’Oriol i la Patty van ser molt regulars, proclamant-se l’Oriol, campió absolut i Sub-20, i la Patty campiona femenina. L’Isaac també va tenir una actuació molt destacable, enduent-se el sotscampionat.

Resultats finals:

1- Oriol Piña, 1er Sub-20 M

2- Isaac Vilà

9- Patricia Figuerola, 1ª F

30- Mateu Gutiérrez

33- Arnau Burgos

34- Lluïsa Puig

39- Quim Aragonés

ENHORABONA EQUIP!!

5 6

regatistes_campionat_catalunya_classe_europa_portdaro

1 3

VEURE TOTES LES NOTÍCIES