L’Oriol Piña, 3er en el XXIX Gran Premi Principat d’Andorra

15 novembre 2017 Regates
podi_gran_premi_principat_andorra_masnou

L’Oriol Piña finalitza 3er de la classe Europa, en el GP disputat al Masnou

L’equip d’Europes del Club es va desplaçar al Masnou, els dies 11 i 12 de novembre, per tal de participar al XXIX Gran Premi Principat d’Andorra. Regata multi classe que organitza el Club Nàutic El Masnou.

L’edició d’enguany, ha congregat a gairebé 300 regatistes en Vela lleugera i 15 embarcacions de la classe creuer. D’aquests, 35 han correspost a la classe Europe.

Del Club hi han participat: la Patricia Figuerola (Patty), l’Oriol Piña, en Sergi Pérez i en Mateu Gutiérrez.

La jornada de dissabte es va caracteritzar per unes condicions gens idònies. Condicions que van permetre que es disputés una sola prova, amb molt poc vent de terral.

Diumenge va predominar un vent de nord-oest d’uns 10 nusos d’intensitat, amb davallades fortes de 2-3 nusos. Condicions que van permetre que es naveguessin tres proves. Per tant, en total, quatre proves disputades i un descart.

Pel que fa als resultats, destacar l’actuació de pràcticament tots els regatistes participants, ja que 3 d’ells van concloure el Gran Premi en el top 10.

En Mateu Gutiérrez no van tenir una actuació destacable. Ha d’entrenar més.

I, pel que fa als resultats de les fèmines, dir que la Patty va tenir una excel·lent actuació. Va finalitzar 8ena de la general i 1a femenina.

D’aquesta manera, els resultats finals han estat:

3er classificat: Oriol Piña

6è classificat: Sergi Pérez

8è classificat: Patricia Figuerola

27è classificat: Mateu Gutiérrez

FELICITATS EQUIP CNE !!

navegant vela lleugera

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES