L’Oriol Piña finalitza 2on a la XXVIII Carnaval Race

14 març 2017 Regates

L’Oriol Piña finalitza en segon lloc a la XXVIII Carnaval Race, celebrada al CN Port d’Aro

L’Equip d’Europes del Club es va desplaçar a Platja d’Aro els dies 11 i 12 de març, per tal de disputar la XXVIII Carnaval Race. Regata de Nivell 3 per a la Classe Europa, que organitza el Club Nàutic Port d’Aro, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 38 regatistes, provinents de Clubs de tot Catalunya.

Del nostre Club hi han participat 7 regatistes: en Sergi Pérez, l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, en Salvi Borrat, en Mateu Gutiérrez i en Quim Aragonés.

La regata ha estat marcada per l’escàs vent, sobretot la jornada de dissabte. Malgrat això, s’han pogut disputar 8 proves, amb 1 descart (3 dissabte i 5 diumenge).

Dissabte va bufar un vent component sud de 6-7 nusos d’intensitat i diumenge la intensitat minvà fins els 4-5 nusos.

Pel que fa als resultats, destacar, un cop més la magnífica actuació dels nostres regatistes. Els veterans com en Sergi Pérez i en Salvi Borrat van ser força regulars, finalitzant 4rt i 5è, respectivament, i l’Oriol Piña va concloure 2on a la general, fruit de la seva gran actuació. La resta de l’equip va navegar bé, obtenint bons resultats a determinades proves. I a en Quim i Mateu, els més novells de l’Equip, encara els falten hores de navegació, però poc a poc aniran assolint el nivell.

Resultats finals:

2- Oriol Piña

4- Sergi Pérez

5- Salvi Borrat

16- Isaac Vilà

22- Patricia Figuerola

30- Quim Aragonés

31- Mateu Gutiérrez

MOLTES FELICITATS EQUIP CNE!

podi

navegant

sergi

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES