Més de 30 regatistes competeixen a la regata Optimist Estartit 2023

22 maig 2023 Activitats nàutiques i regates

Un any més, el Club organitza la regata per als més novells de la classe Optimist.

Aquest tercer cap de setmana de maig, el Club Nàutic Estartit ha acollit a 30 regatistes de diferents clubs gironins de la classe Optimist per disputar la tradicional regata de nivell 3, una prova específica per aquells què s’inicien a la competició de vela.

Les dues jornades han estat marcades per el vent de tramuntana d’entre 13 i 18 nusos d’intensitat dissabte i entre els 10 i els 15 nusos diumenge, aquestes condicions de vent ens han permès disputar les sis proves programades, tres per cada jornada.

Els grans dominadors de la prova han estat Pepe García i Marc Garcés, del Gen Roses, amb cinc primers i cinc segons respectivament. En categoria femenina, Nerea Obeso del Club Nàutic l’Escala finalitzava primera femenina.

La representació del Club l’han protagonitzat la Bruna Pla i l’Aina Artalejo. En aquest cas, ha estat la última regata per a l’Aina, ja que a partir d’ara, farà el salt a l’equip d’Europes del Club.

Des del Club, també ha participat a la regata l’equip d’Europes, amb tres proves disputades diumenge, Oriol Piña, Sara Ayats i Joan Pla tancaven el podi de la categoria Open.

L’organització ha estat impecable al llarg de tot el cap de setmana i a plena satisfacció dels participants. Us esperem a tots l’any que ve!

Podeu trobar tots els resultats a la web de regates del Club: https://regates.cnestartit.com/es/default/races

VEURE TOTES LES NOTÍCIES