Més de 30 regatistes competeixen a la regata Optimist Estartit 2023

22 maig 2023 Regates

Un any més, el Club organitza la regata per als més novells de la classe Optimist.

Aquest tercer cap de setmana de maig, el Club Nàutic Estartit ha acollit a 30 regatistes de diferents clubs gironins de la classe Optimist per disputar la tradicional regata de nivell 3, una prova específica per aquells què s’inicien a la competició de vela.

Les dues jornades han estat marcades per el vent de tramuntana d’entre 13 i 18 nusos d’intensitat dissabte i entre els 10 i els 15 nusos diumenge, aquestes condicions de vent ens han permès disputar les sis proves programades, tres per cada jornada.

Els grans dominadors de la prova han estat Pepe García i Marc Garcés, del Gen Roses, amb cinc primers i cinc segons respectivament. En categoria femenina, Nerea Obeso del Club Nàutic l’Escala finalitzava primera femenina.

La representació del Club l’han protagonitzat la Bruna Pla i l’Aina Artalejo. En aquest cas, ha estat la última regata per a l’Aina, ja que a partir d’ara, farà el salt a l’equip d’Europes del Club.

Des del Club, també ha participat a la regata l’equip d’Europes, amb tres proves disputades diumenge, Oriol Piña, Sara Ayats i Joan Pla tancaven el podi de la categoria Open.

L’organització ha estat impecable al llarg de tot el cap de setmana i a plena satisfacció dels participants. Us esperem a tots l’any que ve!

Podeu trobar tots els resultats a la web de regates del Club: https://regates.cnestartit.com/es/default/races

VEURE TOTES LES NOTÍCIES