Mundial Classe Europa a Noruega

30 juliol 2015 Regates

Un dia després de concloure l’Europeu de Platja d’Aro (Girona), de la classe Europa, i sense temps, pràcticament, per poder descansar, l’equip de regates del Club va emprendre viatge cap a la ciutat noruega d’Arendal (provincia d’Aust-Agder, regió de Sorlandet), on s’ha disputat la Open Week del 13 al 17 de Juliol i el Mundial absolut del 18 al 25 de Juliol.

El campionat ha comptat amb la participació de regatistes de set països diferents. En representació del Club hi han participat vuit regatistes: En Salvi Borrat, en Miquel Salazar, l’Oscar Pijoan, en Sergi Pérez, la Nina Mir, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig i l’Oriol Piña.

Pels nostres regatistes, participar en aquesta regata ha suposat una experiència molt estimulant i gratificant, ja que es tracta de la regata més important de l’any d’aquesta classe i d’un altíssim nivell.

Els regatistes més novells s’han trobat amb un primer mundial molt dur, on les condicions de vent no els han beneficiat gaire. No obstant això, i gràcies al seu esforç i lluita constants per cada posició, han suportat molt bé tot el campionat. Dels més veterans, cal destacar l’excel·lent actuació d’en Miquel Salazar, que ha finalitzat el mundial en la quinzena posició.

Pel que fa als resultats finals, dir que el guanyador masculí va ser el noruec Lars Johan Brodtkarb, i la guanyadora femenina, la danesa Anna Livbjerg.

Els nostres regatistes van concloure el mundial en les següents posicions:

Man:

– Miquel Salazar: 15è

– Oscar Pijoan: 18è

– Salvi Borrat: 22è

– Sergi Pérez: 25è

– Oriol Piña: 51è

Woman:

– Lluïsa Puig: 37ena

– Nina Mir: 38ena

– Patricia Figuerola: 40ena

MOLTES FELICITATS A TOTS ELLS !!¡

 5 2

3 4

VEURE TOTES LES NOTÍCIES