Neix la Regata Interclubs Costa Brava

02 març 2018 Regates
Logo_regata_interclubs_costabrava

Fins l’any 2017 al Club celebràvem la Regata de Pasqua – Memorial J.M. Padró. Regata per a la classe creuer, divisions RI i ORC, que tenía una durada de 3 dies

L’any 2018 té lloc un fet rellevant. Neix la Regata Interclubs Costa Brava, de la unió de quatre Clubs baix empordanesos (CN Estartit, CN Sant Feliu de Guíxols, CN Port d’Aro, CN Costa Brava-Vela Palamós) i la col·laboració de la Federació Catalana de Vela i el Club Esportiu Marina Palamós.

La iniciativa consisteix en una competició formada per 4 regates, que es celebraran durant el mes de març en cadascun dels Clubs participants. Els regatistes hauran de pagar una única inscripció per les quatre proves i treure’s per tant una única llicència, amb la qual cosa es busca facilitar la participació dels navegants i alhora que els participants habituals de cada club s’uneixin per celebrar regates més nombroses i competitives.

Interclubs Costa Brava neix amb l’objectiu principal de potenciar les regates en modalitat de vela de creuer, que inclouen diverses classes i tenen una eslora més gran. El projecte s’emmiralla en un projecte similar que s’ha impulsat a l’Alt Empordà amb grans resultats.

La primera de les regates de la competició es celebrarà el 3 i 4 de març al Club Nàutic Port d’Aro i continuarà en caps de setmana alterns a la resta de Clubs participants.

Al CN Estartit es celebrarà el 31 de març i 1 d’abril, coincidint amb la Regata de Pasqua.

Esperem que sigui bona la acceptació.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES