Nota informativa | Accés restringit per la Platja Gran

20 juny 2019 Activitats i Esdeveniments

Benvolguts,

Us informem que a partir d’avui dia 20 de juny, degut a les activitats de Sant Joan organitzades al municipi, l’accés al port per la Platja Gran quedarà restringit als vehicles d’emergència.

Els usuaris que tinguin l’embarcació al dic i al contradic de Garbí o a la dàrsena ABCDE i vulguin accedir-hi en els propers dies, podran fer-ho per l’entrada habitual del Club però caldrà que avisin un mariner per creuar la zona d’obres.

Contacteu amb l’oficina al 972 751 402 o amb el mariner de guàrdia al 652 738 577.

Moltes gràcies

La Direcció

*****

Señor/a,

Le informamos que a partir de hoy día 20 de junio, debido a las actividades de San Juan organizadas en el municipio, el acceso al puerto por la Playa quedará restringido a los vehículos de emergencia.

Los usuarios que tengan la embarcación en el dique y en el contradique de Garbí o en la dársena ABCDE y quieran acceder en los próximos días, podran hacerlo por la entrada habitual del Club pero deberan avisar a un marinero para cruzar la zona de obras.

Contacten con la oficina en el 972 751 402 o con el marinero de guardia en el 652 738 577.

Muchas gracias.

La Dirección

*****

Madame, Mr,

Nous vous informons qu’à partir d’aujourd’hui (20 juin), en raison des activités organisées par le village pour la Saint Jean, l’accès au port par la plage sera restreint aux véhicules d’urgence.

Les usagers ayant leur bateau sur le ponton de Garbí ou ABCDE devront accéder par l’entrée habituelle du Club et devront contacter le personnel du port pour traverser la zone de travaux.

Contactez le bureau au 972 751 402 ou le personnel de garde au 652 738 577.

Merci

La Direction

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES