Nova col•laboració del Club amb l’asseguradora Generali

19 agost 2015 Activitats i Esdeveniments

El Club Nàutic Estartit i la companyia Generali, per mediació de l’agent exclusiu d’assegurances Xavier Ayala Vallespí, especialitzat en la comercialització d’assegurances nàutiques, han assolit un acord que permetrà als socis i usuaris del Club aconseguir unes condicions avantatjoses tant en termes de cobertures, com en termes econòmics, a l’hora de contractar una assegurança nàutica.

Aquest acord s’inscriu en la política d’acció activa que des de fa temps està duent a terme el Club destinada a aconseguir serveis en condicions premium i avantatges exclusius pels seus membres.

El conveni permetrà als socis i usuaris del Club Nàutic Estartit la possibilitat de contractar una pòlissa amb cobertura a Tot Risc real, de Pèrdua Total o bé a Responsabilitat Civil incloent el salvament, amb una oferta de millora de la prima actual de fins al 25 %.

Val la pena recordar que totes les embarcacions, d’acord amb la Llei, han de disposar obligatòriament i com a mínim, d’una pòlissa que cobreixi els danys a Tercers (Responsabilitat Civil).

Logo Pequeño fondo rojo horizontal

VEURE TOTES LES NOTÍCIES