Noves tendències en el sector del fitness

13 abril 2015 Activitats i Esdeveniments

Cada vegada més busquem en l’esport una eina de millora de la nostre salut, del rendiment físic i intel·lectual, i en general una millora de la qualitat de vida. Des del Complex Esportiu Torre Gran hem promocionat aquest mes d’abril, dues sessions, Body Wave i ERT. Disciplines que engloben estiraments, recol.locació postural, tonificació, resistència i flexibilitat amb bases terapèutica, és a dir dues disciplines que treballen el cos i la ment.

Mitjançant aquestes noves propostes pretenem mostrar una relació de serveis i tendències en el sector del Fitness, que podem posar en funcionament a les instal·lacions esportives del Club amb l’objectiu d’innovar,  millorar i actualitzar el ventall de propostes d’activitats de fitness- salut ofertades fins al moment, adaptant-nos així a les noves tendències, demandes i necessitats dels nostres usuaris i del mercat.

La única cosa que es necessita es la voluntat d’aprendre com funciona aquesta eina i d’utilitzar-la dedicant-hi una mica de temps per relaxar-se, reduir l’estrès, sentir-se bé i calmar el cos, la ment i l’ànima.

  20150402 202702 20150402 2052400

20150402 202122

VEURE TOTES LES NOTÍCIES