Obertura del nou Centre d’Activitats del Club Nàutic Estartit

05 juliol 2020 Activitats i Esdeveniments
activitats-estartit

La remodelació del nou edifici del Centre d’Activitats en substitució a l’antic mòdul de  Escola de vela ja és un fet, aquesta nova i atractiva infraestructura especialment dissenyada per potenciar la secció esportiva del club neix amb l’objectiu de convertir-se en un dels centres d’activitats esportives i d’oci de referència a la Costa Brava.

Equipat amb les últimes tecnologies, millora l’eficiència i la capacitat de gestió del centre a l’hora de realitzar les activitats i en l’atenció continua als socis i usuaris del port.

activitats-estartit

club-nautic-estartit

Entre els diversos equipaments dels que disposa el nou Centre d’activitats, cal destacar:

  • La nova recepció i oficines:

Un espai especialment dissenyat amb l’objectiu d’acostar el club a el soci  i per donar a tots els usuraris del port una atenció  de màxima qualitat

oficina-estartit

  • Aula de cursos i tutories

Una espai d’aprenentatge sobretot destinat a la realització de cursos i reunions. Disposa també de tots els equipaments necessaris per a poder realitzar tota mena de formacions i d’actes amb la màxima qualitat.

cursos-nautics-estartit

  • Nou taller/magatzem de l’Escola de Vela

Encara en procés d’actualització, aquest serà un espai degudament equipat amb tot el necessari per realitzar el correcte manteniment de les embarcacions del club i tot el material i equipament nàutic del centre d’activitats.

taller-vela-estartit

Tot l’equip del centre estem a la vostra disposició. Us hi esperem!

VEURE TOTES LES NOTÍCIES