Open de Tennis i Pàdel

31 agost 2018 Activitats i Esdeveniments

La setmana del 9 al 18 d’agost, un total de 14 parelles, han disputat el campionat open de pàdel que ha tingut lloc a les instal·lacions de l’Àrea Esportiva. S’ha jugat en format quadre eliminatori incloent la fase de consolació per les parelles perdedores del primer enfrontament.

El dissabte 18 d’agost la parella formada per Marc Garcia Román i Joan Resta es va enfrontar a la parella formada per Miquel Espejo i Lluís Albert Matas a la última ronda, per tant els cap de sèrie 1 i 2 no van donar lloc a la sorpresa. Els jugadors van protagonitzar una final igualadíssima amb un desenllaç incert amb alternatives constants per les dos parelles. Després de disputar el tie break en el tercer i definitiu set, Matas i Espejo van revalidar títol per tercer any consecutiu.

Per altra banda la parella formada per Jaume Corominola i Nando Espada van sortir vencedors de consolació al imposar-se a Iker  i Asier Arrugaeta.

Finalistes Open Tennis i Pàdel

Paral·lelament al campionat de pàdel es va celebrar l’open de tennis en la categoria absolut. Aquesta edició s’ha format amb un quadre d’un total de 8 tennistes amb fase de consolació. El dissabte 18 van tenir lloc les dues finals, la de consolació formada per Josep Maria Rofes i Marcus Gerloff proclamant-se campió aquest últim, i l’altre per Albert Feixas i Lluís Albert Matas, que després de més de dues hores de partit i una gran lluita sobre la pista, Albert Feixas es va imposar per un marcador de  7-5 i 7-6 ( 7-1) aconseguint d’aquesta manera revalidar el títol després d’agunes edicions sense fer-ho.

39502860_1864126803656196_4048147637306654720_o

VEURE TOTES LES NOTÍCIES