Patrícia Figuerola a la Copa d’Espanya d’Optimist

15 març 2014 Regates

Merescuda classificació de la Patrícia Figuerola per la Copa d’Espanya d’Optimist

DSC 1024

El passat mes de febrer van concloure les regates classificatòries per la Copa d’Espanya d’Optimist 2014 que es celebrarà al Club Náutico del Mar Menor, Los Alcazares, (Múrcia) del 17 al 20 d’abril d’enguany.

La nostra regatista Patrícia Figuerola i Pla va aconseguir, molt merescudament, classificar-se entre els 17 millors del rànquing català, sent 2ª femenina. Així participarà a la Copa representant a Catalunya i el Club Nàutic Estartit.

La Patrícia porta una temporada espectacular. En les 6 proves puntuables que s’han realitzat ha demostrat la seva capacitat lluitadora, barallant-se per posicions de podi en cada prova, fet que li ha permès col·locar-se en una posició molt còmode per classificar-se per la Copa i el conseqüent Campionat d’Espanya.

La Patrícia va començar a navegar amb el nostre equip de regates desrpés d’un curs a l’Escola de Vela l’estiu del 2010. La seva primera temporada va navegar al grup 3, després va fer una temporada al grup 2 i a la seva segona temporada al grup 1 ha aconseguit entrar a la Selecció Catalana.

FELICITATS PATRÍCIA!!!

També voldríem felicitar als seus entrenadors, Ferran Garcia i Laura Saez, per l’excel·lent feina que porten fent amb tot l’equip durant molts anys i que es veu recompensada amb aquesta classificació.