La Patty, es proclama Campiona de Catalunya de la Classe Europa

20 febrer 2019 Regates
campionat_catalunya_cnbalis_podi

La Patricia Figuerola (Patty) es proclama Campiona de Catalunya de la Classe Europa, i l’Oriol Piña Sotscampió

Els dies 9-10 i 16-17 de febrer s’ha celebrat al Club Nàutic el Balis el Medsailing, i també el Campionat de Catalunya de la Classe Europa.

L’edició d’enguany ha reunit a 51 regatistes, provinents d’arreu de Catalunya.

Del nostre Club hi han participat set regatistes: l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, en Matteo Galindo, en Mateu Gutiérrez i la Nina Mir.

El primer cap de setmana de competició es va caracteritzar per unes bones condicions, vent de component sud oest d’uns 5-20 nusos d’intensitat. Condicions que van permetre que es disputessin 4 proves (2 dissabte i 2 diumenge).

Completats els dos primers dies de regata, la Patty finalitzava líder de la classificació provisonal amb 12 punts (5-1-4-2), seguida per l’Oriol amb 20 punts.

El darrer cap de setmana va estar marcat per la manca de vent. Pèssimes condicions que van impedir la realització de cap prova. Per tant, cap de setmana en blanc.

Destacar, un cop més la magnífica actuació dels nostres regatistes. Els veterans, tot i que força joves, com l’Oriol, la Patty i l’Isaac van ser molt regulars, proclamant-se la Patty, campiona absoluta i 1ª fèmina, i l’Oriol sotscampió. L’Isaac també va tenir una actuació molt destacable, finalitzant 4rt de la general i 1er Sub-20 Masculí.

Resultats finals:

1- Patricia Figuerola, 1ª F

2- Oriol Piña

4- Isaac Vilà, 1er Sub-20 M

17- Nina Mir

30- Matteo Galindo

48- Lluïsa Puig

48- Mateu Gutiérrez

ENHORABONA EQUIP!! Molt bona feina

campionat_catalunya_cnbalis_podi_femeni

campionat_catalunya_cnbalis_podi_masculi

campionat_catalunya_cnbalis_podi_sub20

campionat_catalunya_cnbalis_patty

campionat_catalunya_cnbalis_podi_patty

campionat_catalunya_cnbalis_oriol_piña

VEURE TOTES LES NOTÍCIES