Podi al complet en el XXVIII Gran Premi Principat d’Andorra

20 novembre 2016 Regates

En Sergi Pérez, l’Oriol Piña i en Salvi Borrat  es proclamen 1er, 2on i 3er de la classe Europa

L’equip d’Europes del Club, quasi al complert, es va desplaçar al Masnou, els dies 5 i 6 de novembre, per tal de participar el XXVIII Gran Premi Principat d’Andorra. Es tracta d’una regata multi classe de vela lleugera, que organitza el Club Nàutic El Masnou.

L’edició d’enguany, ha comptat amb la participació d’un total de 255 regatistes. D’aquests, 38 corresponen a la classe Europe, 9 a la 29er, 104 a l’Optimist, 15 a Patí de vela, 19 a Creuers, 3 a Làser Master, 35 a Làser 4.7 i 32 a la Làser Radial.

Del Club hi han participat: la Patricia Figuerola (Patty), l’Oriol Piña, la Lluïsa Puig, la Nina Mir, en Sergi Pérez, en Salvi Borrat, l’Arnau Burgos i en Mateu Gutiérrez.

La jornada de dissabte es va caracteritzar per unes bones condicions, malgrat ser extremes. S’iniciava el dia amb sol i núvols, i un vent de ponent de 10 nusos que va anar pujant fins a 22 nusos sostinguts, amb ràfegues de fins a 29. Condicions que van permetre que es poguessin disputar tres proves. Les úniques de la regata.

Diumenge va predominar un vent suau, de component sud, i mar de fons. Condicions que no van permetre que es disputés cap prova.

Pel que fa als resultats, destacar l’actuació de tot l’equip, doncs 5 regatistes del Club van concloure el Gran Premi en el top 10.

En Quim Aragonés i l’Arnau Burgos no van tenir una actuació destacable. Hi posen ganes, però han d’entrenar més.

Destacar també la magnífica actuació de la Patty i la Lluïsa que van finalitzar 1a i 2a femenines (8ena i 9ena general).

D’aquesta manera, la classificació final ha estat:

1er classificat: Sergi Pérez

2on classificat: Oriol Piña, 1er Sub-17 M

3er classificat: Salvi Borrat

8è classificat: Patricia Figuerola, 1ª Sub-17 F

9è classificat: Lluïsa Puig, 2ª Sub-17 F

18è classificat: Nina Mir

37è classificat: Arnau Burgos

38è classificat: Mateu Gutiérrez

Enhorabona nois !!

VEURE TOTES LES NOTÍCIES