Practiquem el tennis des de totes les seves vessants

24 abril 2015 Activitats i competicions de tennis i pàdel

El tennis és un dels esports més complerts: combina tant la vessant individual com d’equip, del lleure i l’esport amb la més competitiva.

Tot i que sovint s’entén com un esport majoritàriament individual, en les competicions d’equip ressalten valors com la cooperació, companyerisme, joc en equip, que a vegades es troben a faltar en les competicions individuals.

Aquest darrer cap de setmana d’abril, l’equip del Club ha finalitzat la seva participació en el grup Coure del campionat Gironí per a equips infantils masculins 2015 a les instal·lacions del Club Tennis Celrà. L’enfrontament aplaçat, corresponent a la 2a jornada, ha finalitzat amb victòria local.

Tot i això, les sensacions en acabar la competició, són molt positives. La majoria de les eliminatòries disputades han estat marcades per la igualtat, moltes d’elles decidint-se en un últim i darrer punt de dobles. S’ha de destacar el debut en competició oficial d’alguns dels membres de l’equip, que han tingut un primer contacte molt positiu amb el mon de la competició. A part de millorar aspectes tècnics i tàctics treballats en els entrenaments, saber-los aplicar i saber prendre les decisions adequades durant la disputa dels partits es fonamental per ser més competitiu i aconseguir l’èxit de la victòria. Es per això, que us animem a tots a seguir competint per mantenir aquesta millora i línea ascendent.

Des de l’Escola de Tennis del Club formem als jugadors des de les primeres etapes perquè s’’abituin al joc individual i d’equip. Els motius són principalment tres: transferir els coneixements dels entrenaments a la competició, desenvolupament personal (valors) i major motivació (increment de la part lúdica al jugar per equips).

IMG-20150421-WA0002   IMG-20150421-WA0005

IMG-20150421-WA0006  IMG-20150421-WA0007

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES