Premiats el Club i les nostres regatistes a la Festa de la Vela Catalana

01 febrer 2024 Activitats i Esdeveniments

Ahir, dimecres dia 31 de gener, es va celebrar la Festa de la Vela Catalana. Aquest esdeveniment és  important per a la comunitat de la vela catalana, ja que es tracta d’una oportunitat per celebrar els èxits dels i les esportistes dels clubs. També reconeix  la importància fonamental que té aquest esport a la societat.

 

La Festa de la Vela Catalana a L’America’s Cup Experience

 

La Festa de la Vela Catalana va tenir lloc a l’espai de l’America’s Cup Experience de Barcelona. Es va iniciar a les 17:00h amb una identificació prèvia dels i les esportistes i dels clubs participants.

Acte seguit, els assistents vàrem poder gaudir d’una visita a l’espai divulgatiu de l’America’s Cup Experience, una experiència immersiva que ens va oferir una perspectiva única sobre la riquesa i la història de la vela.

 

 

Guardons al Club i a les nostres regatistes

 

A les 18:00h, una convocatòria general va donar pas al lliurament de guardons als esportistes i clubs més destacats de la temporada. És aquí on, entre aplaudiments del públic, vam ser agraciats amb dos prestigiosos premis en reconeixement de la nostra meritòria actuació durant els exercicis del 2022 i el 2023.

En primer lloc, vam ser distingits amb la Vela d’Or per l’any 2022, un premi merescut gràcies al nostre paper protagonista en l’organització del Campionat d’Espanya de la Classe Europe, així com altres regates notables com la Vela Clàssica i el Trofeu Illes Medes pels optimists. També vam ser guardonats amb el Vela de Plata per les activitats i aportacions del 2023.

 

 

La festa no només va ser una celebració pel Club, sinó també per dues de les nostres regatistes estrella. La Sara Ayats va ser distingida per la seva excepcional segona posició a la categoria Sub17 durant l’Europeu Juvenil de la Classe Europe del 2023. D’altra banda, l’Aina Artalejo va ser premiada pel seu triomf en el Campionat de Catalunya del Grup 2 d’Optimist de l’any 2022.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES