Presència del Club a l’International Multihull Show

20 abril 2023 Activitats i Esdeveniments

El saló ha tingut lloc del 12 al 16 d’abril al port de La Grande Motte. El Club ha participat a l’estand de Multihull Fiendly Marines en la qualitat de membre d’aquesta associació que actualment està formada pels ports del litoral català de: Sant Carles Marina, Port Ginesta, Port de Mas Nou i Club Nàutic Estartit.

Aquesta és la tretzena edició d’aquest esdeveniment que es converteix en un referent mundial per als amants d’aquesta classe d’embarcacions (catamarans i trimarans, vela o motor), cada cop més evolucionades, segures i ecològiques. Un punt de trobada de les principals drassanes dedicades al món dels multi-cascos. La seva situació, al costat de l’aeroport de Montpeller, facilita l’assistència de visitants de tot arreu.

El Club ha estat representat a l’estand de Multihull Friendly Marines (MFM), ubicat a la carpa principal del saló, pel seu director, Eugeni Figa i la responsable comercial, Julie Paradis.

Durant el saló s’ha signat un preacord d’adhesió a MFM de 2 noves marines, una a Cambrils (Marina Cambrils) i una altra a Huelva (Marina de l’Odiel). La Unió des Villes Portuaires d’Occitanie (UVPO) representada pel seu president Serge Pallarés també ha posat la primera pedra per a una futura col·laboració entre Multihull Friendly Marines (MFM) i ports d’Occitanie, que significa un important impuls per a la nostra associació en continua expansió.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES