Tot a punt per al XII Open Medes d’Or de fotosub apnea – 2 i 3 de juny

02 juny 2018 Activitats i Esdeveniments

El Club Nàutic Estartit i la FECDAS organitzen aquest cap de setmana a l’Estartit aquesta competició que coincideix amb la final del Campionat de Catalunya.

La nova normativa del pla d’usos 2018 de les Illes Medes inclòs en el Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter permet tornar a fer fotosub apnea amb aletes d’apnea en aquesta reserva marina.

La fotosub apnea és la modalitat esportiva de la FECDAS que mitjançant la captura fotogràfica del màxim d’espècies de peixos vius de la zona de competició fa que tingui un valor científic molt important, doncs hi ha una base de dades històrica per a estudis fefaents.

També, cal destacar la divulgació de la major part de les espècies marines que passen desapercebudes. A més, el dia a dia d’aquests esportistes els fan coneixedors de l’hàbitat i comportaments del peixos a la nostra Costa Brava.

El Club Nàutic Estartit des de fa 12 edicions està al cap davant d’aquest competició amb el suport de la FECDAS i promou tots aquests valors esportius i de respecte del medi que són tant important per al nostre futur de la Costa Brava.

Aquest divendres 1 de juny hi ha previst l’entrenament i preparació de la zona de competició i el dissabte dia 2 durant 5 hores del matí la competició de fotosub apnea a la Meda Gran. Per aquest motiu, les boies de seguretat dels esportistes seran visibles aquests dies pels visitants de les Illes Medes.

Departament de Fotosub Apnea

20180601N2

VEURE TOTES LES NOTÍCIES