Regata Optimist Estartit

09 maig 2022 Regates

Els dies 7 i 8 de maig ha tingut lloc la Regata Optimist Estartit. Les proves de dissabte es van tenir que retardar degut a les ratxes de tramuntana de més de 35 nusos. Finalment cap a les 13 hores van millorar les condicions i es van celebrar 3 proves per les categories Optimist i Open amb un vent d’entre 15 i 27 nusos. Diumenge va ser un dia totalment diferent. La senyal d’atenció estava programada a les 11 hores i vàrem encertar, ja que entre les 11 i les 13h va ser l’únic moment del dia que el vent, de N-NE d’entre 6 i 10 nusos ens va permetre fer la prova. Després, el grop que lliscava cap a Palamós terra endins va fer parar el vent i ens vàrem veure obligats a aplaçar definitivament les altres dues proves programades.

Classe Open: 1r Ramon Figueras (Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós) – 2n Oriol Piña Aymar (Club Nàutic Estartit) – 3r Alex Collins ((Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós)

Classe Optimist Sub 16: 1r: Bruno Garcia (C. N. el Masnou) 1r de la general 2n: Nerea Obeso Picamal (C. N. l’Escala)  – 3r: Sofia Constans (C. N. Sant Feliu).

Categoria Sub13: 1r: Lluc Garcés (GEN Roses) – 2n: Jordi Camós (C. N. Costa Brava Vela Palamós) – 3r: Jordi Acevedo (C. N. Estartit)

Categoria Sub11: 1r: Mia Mateu (C. N. l’Escala) – 2n: Abril Marfà (C. N. Sant Feliu) – 3r: Lukas Gnan (GEN Roses).

Primer del Grup 3: Júlia Oliveras (Club Nàutic l’Escala)

VEURE TOTES LES NOTÍCIES