Regata Trofeu IOM Estartit 2023

17 gener 2023 Regates

Regata d’embarcacions teledirigides IOM d’un metre de pal (International One Meter).

El passat dissabte 14 de gener el Club va organitzar la primera edició del trofeu IOM Estartit. En aquesta edició, la regata va comptar amb dinou participants, provinents de diferents clubs de Catalunya i dues embarcacions provinents de França. Des del club, hi participaren Narcís Bou i Josep Bou, impulsors d’aquest tipus d’embarcacions a l’Estartit. D’altra banda, els equips de competició d’Europa i Optimist del Club també van poder tastar aquest tipus d’embarcacions navegant amb dos vaixells diferents cedits, pel també regatista, Paul Le Duc.

Les condicions durant la jornada van ser fantàstiques, durant les primeres hores del matí els participants van poder entrenar amb un vent de terral que, com era d’esperar, va acabar morint, per deixar pas al vent típic de les jornades de bon temps d’hivern, el gregal (NE).

Un gregal que va oscil·lar entre els 5 i els 10 nusos deixant disputar fins a 13 proves durant tot el dia, davant la platgeta de l’Estartit.

Els resultats van estar molt disputats fins a l’últim moment, però finalment Ramon Soler, del Club Marítim de Cubelles, va ser el guanyador de la prova, seguit d’Eduard Bonifacio del Club Nàutic el Balís i José Manuel Palma, també de Cubelles.

Agraïr a la Marta Caula (@marta.caula), que va immortalitzar la jornada amb les seves fotografies, i a la classe IOM Catalunya per la seva dedicació.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES