Un pas endavant en la renovació de la Concessió

20 novembre 2013 Activitats i Esdeveniments

Tal i com us vàrem comunicar en el darrer Butlletí, el passat 13 de novembre, el President del Club, Sr. Jordi Ponjoan, va lliurar a Ports de la Generalitat el sobre A (acreditació i solvència) de la licitació pel contracte de gestió de serveis per a l’explotació de la dàrsena esportiva del port de l’Estartit, amb execució de determinades obres i que té una durada prevista de 30 anys més una pròrroga de 5 anys més.

El passat 26 de novembre, Ports de la Generalitat ens ha comunicat que la candidatura del Club Nàutic Estartit ha passat el tall del Sobre A i que la nostra sol·licitud va esser l’única presentada dins el termini establert. Tot i que això no suposa una confirmació a la nostra sol·licitud, no deixa de ser una excel·lent notícia per a la continuïtat de la nostra activitat social i esportiva.

Comunicar-vos també que continuem treballant en el desenvolupament del projecte aprovat per l’Assemblea General de Socis, amb l’objectiu de presentar els sobres B i C el proper mes de febrer, amb la confiança de que la qualitat de la nostra proposta i la millora que suposa en quant a instal·lacions i serveis, tant pels usuaris com per a tot el municipi, obtindrà l’aprovació de l’Administració i ens permetrà continuar gaudint del nostre Club.

 

10-GENERAL

VEURE TOTES LES NOTÍCIES