Gran actuació de la regatista Sara Ayats a l’Europeu Juvenil de la Classe Europe

17 agost 2023 Regates
Campeonato Europeo Juvenil Clase Europe

Europeu Juvenil de la Classe Europe

Del 4 al 10 d’agost, la regatista de l’equip d’Europes del Club, Sara Ayats, fent expedició conjunta amb el Club Vela Palamós, va desplaçar-se a Ustka, al nord de Polònia per disputar el campionat europeu juvenil de la classe internacional Europe.

Les condicions meteorològiques durant els dies de competició no van ser favorables. Només es van poder dur a terme dos de les cinc jornades programades; un temporal amb vents de 30-40 nusos va obligar els organitzadors a prendre precaucions. Un campionat europeu marcat pel fort temporal i per unes grans onades que únicament van deixar disputar un total de sis proves.

Europeu juvenil classe europe

Resultats

Tot i les adversitats, la Sara va navegar amb destresa i determinació, afrontant les dures condicions meteorològiques. La regatista del Club va ser molt constant; va aconseguir finalitzar les sis proves entre les deu primeres, destacant la quarta prova, que va quedar en 7ª posició. Pel que fa a la classificació general de l’europeu juvenil de la classe Europe, la Sara va assolir una merescuda 8ª posició entre les 45 regatistes femenines i va obtenir la 4ª posició en la categoria Sub-18, convertint-se en la segona classificada espanyola.

Europeu juvenil classe europe

Des del Club estem molt orgullosos de la seva actuació, ja que es tracta del seu tercer europeu juvenil i el seu quart any a l’equip d’Europes del Club. Una trajectòria amb una evolució molt positiva que permet pensar en un futur prometedor. Destacar també, que aquest ha estat el segon campionat europeu juvenil que la regatista del Club es classifica en 8ª posició.

La guanyadora absoluta del campionat va ser la danesa Maria Victoria Boggild, seguida de la també danesa Camilla Svensson i la finlandesa Julia Björkestam. Un podi molt ajustat, amb un empat entre la primera i la segona classificada, on les millors proves van determinar la classificació final.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES