Set tennistes alevins representen el Club al Campionat Gironí de Tennis

09 octubre 2015 Activitats i Esdeveniments

Després de l’estiu iniciem la pre temporada de l’escola de tennis adreçada al grup de l’equip d’alevins que representarà al Club a les diferents jornades del campionat Gironí de Tennis en la categoria bronze. L’objectiu d’aquest entrenament específic es aconseguir que l’equip pugui viure el tennis i la competició d’una manera més intensa. Desenvolupant les capacitats dels jugadors com a persones, afavorint la dinàmica de grup, treballant el respecte, l’actitud i l’educació.

Millorant tots els aspectes tècnics, tàctics, físics i psicològics que fan referència al rendiment en el tennis durant els entrenaments i sota la pressió de les competicions.

Nil Cat, Caïm Subirà, Miquel Martínez, Adrià Cubero, Nicolas Garcia, Hug Lloret i Gerard Mas són els set integrants que participaran en les cinc jornades que es disputaran amb Club Tennis Olot, Club Tennis Celrà B, Club Tennis Arbúcies, Club Natació Olot i el GEEG B.

El passat dissabte 3 d’octubre es va jugar la primera jornada a les instal·lacions Esportives del Club , CN ESTARTIT vs GEIEG “B, una eliminatòria igualada que es va decidir en els dobles on finalment es van imposar els visitants. La següent jornada es disputarà aquest dissabte dia 10 al Club Tennis Celrà.

Seguim entrenant per millorar el joc, cohesionar als integrants de l’equip aleví amb el grup i el Club i sobre tot disfrutar entrenant i competint.

DSC 0053p  DSC 0093p

VEURE TOTES LES NOTÍCIES