Setmana Catalana de Vela al CN Cambrils

31 maig 2015 Regates

El passat 1, 2 i 3 de maig l’equip d’Europes i d’Optimist del Club Nàutic Estartit es va traslladar al Club Nàutic Cambrils (Tarragona) per tal de disputar la Setmana Catalana de Vela. En aquesta edició hi han participat un total de 207 regatistes, de 9 classes (Europe, Laser 4.7, Laser radial, 420, 29er, Techno 293 OD, Catamarà, creuer ORC i Optimist G3).

La regata d’enguany va estar marcada pel poc vent i la boira, essent molt inestable la direcció, la qual cosa va provocar que només es poguessin disputar tres proves en tot el campionat, de les nou programades.

Pel que fa als Europes, dir que, en general, l’equip va navegar molt bé, malgrat no ser les condicions més idònies. Cal fer una menció especial a en Sergi Pérez demostrant perque és el líder del rànquing català, obtenint la 2a posició de la general. En Miquel Salazar, gràcies a la seva experiència va obtenir la 5a posició a la general, després de concloure primer en la segona prova. Pova, alhora, molt disputada amb en Salvi Borrat (9è) i en Sergi Pérez, amb vent de 10-15 nusos, demostrant el lideratge del nostre equip en regates amb força vent.

Tanmateix l’Oriol Piña (8è), la Patrícia Figuerola (14ena), La Lluïsa Puig (19ena) i l’Isaac Vilà (20è) van tenir també proves molt bones, demostrant que la feina feta als entrenaments, i la constància, donen els seus fruits, sobretot de cara al Mundial i Europeu, que es disputarà el proper mes de Juliol, i en el que gran part dels integrants de l’equip s’hi han classificat.

La Nina Mir, incorparada recentment a l’equip, es va estrenar a la SCV, culminant la regata en una molt meritosa 4rta posició, a la darrera prova.

Pel que fa a l’actuació de l’equip d’Optimist del G-3 del Club, dir que només es va poder disputar una prova de les 7 previstes. La millor actuació la va tenir en Quim Aragonés, culminant 16è, a la general. L’Arnau Burgos quedà en la posició 23 i en Mateu Gutierrez en la 25.

Del G-1 l’únic representant que va tenir el Club fou en Dani Pinar, que va assolir una meritòria 25ena posició del seu grup. Destacar que pel G-1 d’Optimist aquesta regata era Excellence Cup, és a dir, regata internacional.

A les 16h es realitzava l’entrega de premis, de mans de l’alcaldesa de Cambrils, Mercè Dalmau; la representant territorial del Consell Català de l’Esport, Gemma Solé, i el President del Club Nàutic Cambrils, entre d’altres.

Els líders de cada classe van ser:

En Europe Alejandro Pareja de Torrevieja; Làser 4.7 Aleix Nogués, de Cambrils; Làser radial Arturo Noguer d’El Balís; la 420, que és Campionat de Catalunya, Silvia i Lluís Mas; la 29er Pep Costa i Santiago Alegre del Garraf; la Techno Ian Ferrer de l’Hospitalet-Vandellós; la de Catamarans, Jordi Sánchez i Alberto Torné de Calafell i la de Creuer, l’embarcació Raquero de Tarragona.

Moltes felicitats als regatistes del Club!

 

aigua web

 

 

equip

VEURE TOTES LES NOTÍCIES