Simulacre d’incendi en embarcació

29 setembre 2016 Activitats i Esdeveniments
Simulacre 2016

El passat diemecres 28 de setembre es va realitzar un exercici de simulacre d’incendi en embarcació a les instal·lacions del Club.

El simulacre es va organitzar amb Ports de la Generalitat i Protecció Civil i hi van col·laborar els cossos de seguretat dels bombers, mossos d’esquadra, policia local i guàrdia civil.

En un primer moment, fins a l’arribada dels primers cossos de seguretat, el personal del Club va ser l’encarregat de controlar els accessos, assegurar l’embarcació al moll i moure les embarcacions del costat evitant així que l’incendi es propagués i col·locant les barreres anticontaminació al voltant del lloc del sinistre.

Aquests exercicis es reprodueixen periòdicament a les nostres instal·lacions perquè ens ajuden molt a comprovar el bon funcionament del Pla d’Autoprotecció i la coordinació entre tots els agents implicats.

Podeu llegir la nota de premsa elaborada per la Generalitat al següent link: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/295683/ca/simulacre-dincendi-embarcacio-desbarjo-port-lestartit.do

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES