Tennis, tennis, tennis, tennis, tennis, tennis…i més tennis NOVA TEMPORADA 2016-2017

10 setembre 2016 Activitats i Esdeveniments
escola tennis 2016

Un cop s’acaba l’estiu i els dies de vacances, és hora de pensar en la tornada a la rutina. Al preparar la tornada a l’escola, una de les parts que ens ocupen és organitzar les activitats extraescolars que faran els nens i nenes amb les quals intentarem que acabin de completar la formació adquirida a l’aula, es socialitzin amb nous companys/es, aprenguin hàbits saludables… que els ajudin al màxim possible en el seu desenvolupament futur com a persones.

Una de les millors maneres d’adquirir aquests hàbits saludables és la pràctica d’un esport, sent el tennis un dels més indicats i que a més es pot començar des de molt aviat.

La pràctica del tennis en nens és molt interessant ja que enriqueix la seva capacitat motora i desenvolupa el pensament tàctic – estratègic al haver de resoldre en molt poc temps les situacions canviants que es presenten en els exercicis proposats o en el mateix partit. A més, presenta una gran quantitat de beneficis físics, com són l’increment de la capacitat aeròbica, l’augment de la força muscular, l’adquisició de velocitat, agilitat i flexibilitat i la millora en la coordinació i el desenvolupament psicomotriu.

Per altre banda, també és destacat pels seus beneficis psicològics, ajuda en el desenvolupament, en la disciplina i l’aprenentatge d’un joc, en reforça el valor del treball i de l’esforç, fomenta la competitivitat, la motivació i la capacitat de superació, augmenta l’autostima i incrementa la seguretat a més d’estimular el treball en equip i desenvolupar habilitats socials.

Des de l’Àrea Esportiva del Club oferim, d’octubre a juny, un ampli programa d’entrenaments per a totes les edats des del mini tennis fins a la competició de dilluns a divendres en horari extra escolar i dissabtes al matí.

escola de tennis ok 2016

VEURE TOTES LES NOTÍCIES